søndag 14. juni 2009

noen kjendisgeiter

Ettersom dagene gikk i Flåm og vi ble bedre kjent med geitene våre, så vi oss nødt til å lage et lite geiteregister for å holde styr på alle sammen:) Geiter er merka med 4 nr i øret, det første angir hvilket år de ble født. Eks.: Halvhorni ble født i 2003. Her er lista vår, supplert med noen bilder!


Rastafari Bob Marley e den desidert mest kosate geita. Navnet har ho likevel fått fordi ho på halsen har nå rastaliknende hår:) Ho e ei av de eldste (fra 2002) og kommer ALLTID bort å kosa med oss uansett.
Soffiloffi
En av småkillingene som ble sluppet ut for første gang, mens vi var til stede. Den store verden var visst litt skummel, og da trådde surrogatmødrene Lena og Runa til. Soffiloffi er ei lita tullegeit som "går fot" konstant:) Og så liker hun å ligge på fanget.

Kosmos
Kosegeit, som liker å bli melka:)

Gamla, gamlemor, sjukeberta, psycho, jurberta.
Kjært barn har mange navn.. denne geita har jurbetennelse og er derfor litt skranten av seg. Men hu har ståpå-vilje og er utrolig selskapssyk. Hun er babyen vår som vi måtte passe litt ekstra på.

Kaukeline
Kaukeline har fått navnet sitt fordi ho står og ræmja heile tia, uvisst av hvilken grunn. Holder som regel stilt når ho blir melka;) Masse oppmerksomhet får hun ihvertfall, går liksom ikke an å overse "brannalarmen".

Feige Fluffy
Denne lille geita er den eneste av killingene som har horn. Derfor skulle man tro at hun var tøff? Hå, nei! Fluffy sto vel hele første dagen hun var ute borte ved inngangsdøra til fjøset (som var stengt..) og så seg nervøst omkring.. Når hun er i nærheten av de andre killingene later hun som hun er litt tøff, men så fort hun står på egne ben er det visst ikke så greit å være Fluffy :)

Prinsessa
Denne praktgeita heter Prinsessa på grunn av sitt vakre ytre! Hun oppfører seg som den prinsessa hu er, og ligger alltid med hodet høyt hevet, vil gjerne ha seg frabett tilsnakk, og oppfører seg like kostbart som hun ser ut som!

Koseguri
Altså, så og si ALLE geitene var kosete, men det var da noen som stakk seg ut som gjengangere hver gang vi beveget oss i nærheten av flokken. Koseguri er en av de. Hu har pynta seg med halsbånd for anledningen.

Duncan
Denne geita var den første vi ga navn til. Hun var så utrolig flott å se på, og vi levde fortsatt i en rus av Duncan-tilbedelse (hehehe) så da falt valget av navn ganske naturlig :D Ingen ekstremt sosial geit akkurat, men plass i hjertet vårt har hu like fullt.

Noen geiter kjenner man rett og slett igjen på jura ;D


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar