torsdag 8. oktober 2009

AAAÆÆÆRRRGGGGHHH!! (som gikk over tell takknemlighet)

Altså, æ ska ikke klag, fordi æ e ALDRI sjuk.
Men steike være; DET E SÅ SINNSYKT KJEDELI!!
Så idag har æ bestemt mæ for (enda en gang) at æ gidd ikke meir. Æ ska ut å kjøp mæ meir papir og blekk, og så ska æ jobb heime.

En anna ting e at når man e sjuk så savna man venna og heime meir enn før. Mamma, pappa og Lars og KOSEpusen,
Runa, Birgittur min, IngridPingridPang, Higgi, Mollypolly, Elias, IK, Harald, Tore, Ryan, ÆndersPænders og alle i kollektivet...og æ savna å vær i Flåm ilamme ho Runa og geitern, Johan og Sturle med pipa, senga mi over fjøsen og GOD MAT (siden æ ikke gidd å spis når æ e sjuk), rødvin på tunet etter melking eller tapas i kollektivet med venna....
Fjellan i Bergen, TRÆR og vegetasjon, Galleri Kronborg, kaffe latte på Cera Cera med koselige Cecilia bak disken, Kafe spesial, Hectors Hybel...

Æ e nu ganske heldig, egentlig:) Som har fått alt dette, og ikke minst at det fremdeles venta på mæ når æ kommer tebake!:) Wow, life is good:)

1 kommentar:

  1. Stakkars stakkars pia! Du må si fra til alle medstudentan dine at de kjæm og varte dæ opp!!!! De islandske også; - de er flinke med det - bare de veit om at du trenger dem!

    Og for guds skyld, bli nu væranes uinder teppet tel du bli feberfi ... men pst: - det HJELPER å krøke seg til en HEITAPOTT - Vesturbæjarlaug, tror jeg er næmest deg; - masse masse masse heitt og mjukt vatten !

    GOD BEDRING !!!

    SvarSlett