torsdag 22. oktober 2009

LIFE IS:




Det e rart korsn ting berre kommer tell en sånn uten at man heilt e klar over det. Siste tida har æ vært litt frustrert, både fordi æ va syk (som gjer en altfor god tid tell å grubbel) og også pga skolesituasjonen, og æ har også savna vennan mine og Bergen.
Men så e det som om ting nesten umerkelig snur... og disse siste dagan har vært nån av de beste æ har hatt siden æ kom hit.
Airwaves va fantastisk; byen va full av liv og energi og man kjente at det bobla både inni sæ og i folk rundt en:) Masse god musikk som man ikke har hørt før og masse nye folk å bi kjent med. Det e så masse LIV her, og det e så deilig! Iallefall når man føl at man ikke står berre utafor og ser på, men e med og berre "go with the flow". Og det e kanskje det som e: ikke tenk for masse, berre vær åpen og følg det som skjer...si JA tell livet liksom (ja uri æri æ veit det, haha), men da kommer det berre!!


dette e min kjære, glade venn Martin fra Tsjekkia som e en rekti feel-good-fyr. Han e kjempegod å lag te og kaffe (les; meget nøye med å kjøl tevannet ned tell 70 grader før man har oppi teen...), og han baka nydelig brød med islandsk mose inni. E det ikke flott? Vi spiste pizza her hos mæ før han reiste telbake tell Vík kor han jobba på et Hostel.

mmmmmm....

ÆÆÆHHHH!!!!

dette e Léo fra skola. Han e en veldig behagelig fyr som alltid e tålmodig og snakka islandsk med mæ og lær mæ masse:) Og han e "snill så jesus", som ho mamma bruk å sei om folk:)


Sindri, en liten skøyer:)
Piet fra Holland og Siggi

Kunsthøyskola sitt galleri som kalles "kaffistova" har hatt workshop denne uka, der alle som ville kunne kom å lag tegninge, maleri eller whatever og fylle galleriet. Lørdag blir alt til en utstilling. Deilig atmosfære å berre sett sæ ned med litt vin, lys og venna og berre produser enmasse greier, liksom:)



Så va æ ute på Hemmi & Valdi (utested) der æ traff to supre gutta som æ bei settanes å skravel med heile kvelden:) Dette e Gunnar, eller Gunnigunn som han kalles;)

Andrí

Andrís kunstfoto:)


Etter å ha starta dagen idag med et bad i utendørs basseng med Andrí og Gunnigunn, tok sistnevnte mæ med på tur i VERDENS kuleste bil ever, en gammel Opel

Opelen hadde et meget kult og originalt interiør som berre måtte tas bilde av:)

Vi kjørte tell Heiðmörk, der det bl.a va en "stor" granskog!! Herregud, så deilig det va å se trær igjen altså, det va heilt vilt! Og det va vått i marka og lukta heilt fantastisk:)


Gunnigunn er en liten livsnytende engel som har masse på hjertet og som e veldi interessant å prat med. Han snakka kun islandsk tell mæ, nåkka som æ e veldi takknemli for. Det e nemli altfor mange som skifta rett over tell engelsk vess det e ett ord man ikke forstår, og da lær man jo ingenting:)

vi fann bittebittesmå sopp også

meire sopp! sjekk det kule mønsteret under hatten!

det e enda nån høstfarga igjen på trærn...

deretter kjørte vi ut tell Seltjarnes og gikk en tur i fjæra. Skarven satt ute på steinan og såg på havet.




der, aleina i fjæra gikk en liten alkeunge som va nokså redd og bortkommen. Mjög flott!






Dagen bei avslutta på restaurant med heilt nyyyyyydeli tapas ilamme mine room-mates:)

earth-guy:)

Jennica

Pasqual


Ka anna kan man si enn:
LIFE IS GOOD!!
man må berre TA IMOT DET!!

1 kommentar: