lørdag 31. oktober 2009

JUHUUU!!


Idag har æ vært på markedet nede i byen og henta min lopapeysa (som altså e sånn heimstrekka ullgenser, islender)!! Æ bestilte den hos verdens søteste eldre dame for tre uke sia, og ho snakka ikke anna enn islandsk og har strekka både tell mæ og earth-guy, og idag henta vi de altså! Dem e så fiiin! Og kor arti e det ikke å ha en genser som man VEIT kem som har strekka den og har bestemt sjøl korsn den ska se ut; farge, snittet, mønsteret og alt!? Æ e så glad!! Æ måtte gje ho dama verdens største klem når æ hadde fått min, æ va så fornøyd! Og ho va så søt!

Og nu e det også "sequences" her på Island, som e en art-festival, og man ser live-performances overalt! HERLIG!!!! Va på en performance igårkveld på kunstmuseet, og det va berre heilt fantastisk! En del av performancen va når masse folk stilte sæ sammen og forma sæ tell et digert fly, med motora og propella og alt. Og så bynte de først stille å lag lyd, tell at det endte med at alle sto å ROPA og laga MASSE flylyd!! Det va så KULT!!

Og æ vil berre gje en kjempestor hilsen tell dåkker Ingrid og Runa og Lars! Æ savna dåkker så masse, og dåkker må husk at dåkker e verdens beste!!! Runa: du redda livet mitt i Bergen for ett år sia og æ har hatt det så SINNSYKT arti siste året ilamme dæ, og vi har fått gjort og utretta ting æ ALDRI trudde æ sku få gjør!!! OG DU E BEST!!!!!! Og med VERDENS beste humor EVER!!!


og Ingrid: du har redda livet mitt ca 500 ganga (haha), og det føles godt når æ kan gjør nånting for dæ tebake! Og du må LOV mæ å ikke vær så streng med dæ sjøl, for du E verdens beste person ever, og vi har alle nå å strekk oss etter vess vi sammenligna oss med dæ!

og Lars: æ e så SJUKT stolt av dæ og det du sa på tlf her om dagen...man KLAR ALT MAN VIL!

Okei, æ må berre beklag mine meget filosofiske og merkelige blogginlegg for tida, men steike være....det hjertet er fullt av renner munnen over med...;)
JUHUUUUU!!!

2 kommentarer:

  1. Hei, det var jenta si! ... som kan alt ho vil ~!~
    and know what she wants to do ...
    Fint du har fått dæ ei skikkelig lopapeysa, så du holder varmen når du ikke ligg i heitepott ... HAR du forresten fått dæ nokka skikkelig tur opp en slik? Vesturbæjarlaug ? Laugardalnum ??? Det er helsebot i hvert bad! ~ og heilt nødvendig for å holde koken i alle hyperaktivitetan på det der pulveriserende skjæret du befinner dæ på!!!

    SvarSlett
  2. drit fet genser lenur
    blir så glad når jeg leser bloggen din at jeg nesten sprekker!!!!

    SvarSlett