søndag 16. oktober 2011

Marked!


Æ syns dette va et fint bilde å start blogginnlegget med, syns ikke dåkk? Det har ingenting med resten å gjør, men står jo rimelig godt for sæ sjøl :)

En av de artigste tingan med å vær på tur e å gå på alle markedan som e overalt. Man kan seriøst finn KA som helst. Igår og idag har vi vært på mat-markedet, og det e berre så HERLIG å gå rundt å se, lukt og hør på summinga og alt som skjer der! Ikke minst e det arti å se (og kjøp!) så masse mat, frukt, fisk, krydder, grønnsaker og alt mulig anna som æ aldri har sett før!!


På marked e maten også temmelig fersk. Så fersk at han e ikke nødvendigvis dau enda. Du kan få kjøp levende ender, høns, froska...

treng vel ikke minn alle på at vi kjøp dragonfruit kvær dag...:)
20.000 dong for et kg. Dvs ca 7 kr

Her kan du kjøp heile kyllinga eller converse flip-flops....

banaaaaaaaaaaaaaner i lange baaaaaaaaaner

Eller kanskje et veeeeldig ferskt griseøre kunne friste??


blekksprut!


her sku du vært, Kjell olav!! :) MASSE feska!!!!

og nån ENORME snegle/musling et-eller-anna. Eller berre "same same", som ALLE sei her, tell ALT og i alle sammenhenga :)


denne dama va en jækel å skjær bittebittesmå filet'a!
æ kjøpte en ny frukt idag. Har aldri sett det før, aner ikke ka det heite, men det e driiiiiiiiiiitgodt! Kjempesøtt og med en svart stein i midten. Og det andre e jo såklart ananas :)

på stranda der vi bor e det "massasjestudio" kvær dag. Kosta heile 15 kr for full kroppsmassasje. Dritdyrt, liksom. Æ fann ut at æ sku del litt av min nyinnkjøpte, ukjente superfrukt.


dattra tell ei av damen som masser e bidd min nye bestevenn. Ho digga også superfrukten:)

Tarjei e hekta på mopedlivet, og det e ærlig talt æ også. Livet som eksosrype e ikke verst, og idag susa vi oss en tur berre førr moro skyld. Å lei moped e jo ikke akkurat så dyrt, det heller. 45 kr førr et døgn.


Denne fyren tok vi igjen på landeveien....fordi han sku berre skriv ei tekstmelding mens han kjørte. Nåkka som ikke e et uvanlig syn, heller ikke inni byan.

etter å ha fått massasje i solnedgangen leka æ masse med min nye bestevenn. Rart å tenk på at vi voksne e nesten heilt hjelpeslaus vess vi ikke snakka samme språk, mens med unga og lek trengs det absolutt ingen ord :) Det e ganske kult.

og sånn avslutta vi dagen idag.....:) Vel, dvs iallefall før vi gikk på indisk restaurant og æ BA om å få maten spicy....det va en tabbe. Nu ska æ ligg med heile haue i youghurt resten av natta.
God natt! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar