mandag 17. oktober 2011

"you are very white"




Første stopp på programmet idag va en foss litt innpå øya. Det va en 20 min gåtur fra hovedveien, og her har du da fossen....heilt ok altså, men etter å ha bodd i Flåm med Rjoandefossen og ha sett Vøringsfossen, så bi liksom ikke dette det heilt store...:)

Æ føl uansett at æ har kommet mæ betraktelig når det gjeld bekledning i jungelvandring i forhold tell i begynnelsen. Æ har gått fra langbukse, jakke, hette, sokka og sko tell t-skjorte og flip-flops....slanga og svære insekt? pøh, no problem.

dette solgte de i en liten bod. Snacks eller souvenir? Hakke peil :)

same same
Dagens reptil

Kalkuna e kulere enn æ trudde. Og større.


synkron-"svømming" på aller laveste nivå

På vei tebake fra sykkeltur stoppa vi medt på landeveien der det va nån hengekøye og en liten restaurant. Vi kjøpte ei øl og ei brus. Dama kom bort for å åpn ølen, og satt sæ ned i hengekøya for å slå av en prat med oss. Det va kjempekoseli. Vi snakka ei stund, før dama plutseli bei litt stille. Så strøyk ho over føttern tell han Tarjei og sa: "oh...you are very white."

Æ sleit litt med balansen i hengekøya....dette sku vær et fancy bilde, men dåkk ser jo korsn det gikk.



en liten takk dell dama som kommenterte at Tarjei va whitest boy alive :) Ho va forøvrig veldig koselig:)

Deretter cruisa vi videre. "Det bi ikke tøffere enn dette", sei Tarjei. (vel, vel....)


idag har vært dagen da vi har sett andre par ha skikkelig flaue foto-sessions på stranda. Først va det to russiske par som åla sæ oppetter palma og gnudde sæ i sanda, det tok heilt av ei stund.
Her har vi en italiensk fyr i kvit (!) badetruse som brukte tre kvarter på å ta bilde av sæ sjøl og dama i ulike positura. Meget underholdende.
Etter solnedgang gikk vi på NIGHTmarket for å spis middag! Her lages det mega-fersk sjømat på grill, det selges perla, skjell og krummelura i alle størrelsa og fasonga.

liten kis som sjekka at perlan e ekte. Truselaus, selvfølgelig.


en gjeng italienera delte denne karen her...

før den legges på grillen må den krydres!

min black king fish med chilli og kviløk, NAM NAM!!
klar til servering

og en grilla maiskolbe tell dessert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar